TEAM

Tom

Hoofdcoach

Ik ben Tom Fourneau, masterstudent Geneeskunde aan de Universiteit van Gent. Al jaren ben ik zelf een gepassioneerd sporter. Vanuit de passie voor de sport, heb ik me verder verdiept in sportgeneeskunde en trainingsmethodiek. Deze wetenschappelijke basis, gebruik ik nu ook om andere atleten op weg te zetten in het behalen van hun doelen.

Coach tom inspanningstesten en sportbegeleiding
Zwemcoach Joris inspanningstesten en sportbegeleiding

Joris

Zwemcoach

Mijn naam is Joris Boone. Tijdens mijn jeugdjaren was ik gedurende 12 jaar competitief zwemmer waarin ik mij vooral heb toegelegd op de schoolslag. Sinds 2010 ben ik actief als hoofdtrainer bij de Koninklijke Waregemse Zwemclub.

Inspanningstesten en lactaattesten

unlocked

inspanningstesten

Als atleet van elk niveau is het belangrijk om te weten hoe het lichaam reageert op een inspanning. Met een simpele prik in de vinger wordt een druppeltje bloed geanalyseerd om de lactaatwaardes te bepalen. Aan de hand van deze waardes kan worden nagegaan hoe je lichaam omgaat met inspanningen van verschillende intensiteit. Deze waardes kunnen vervolgens gebruikt worden om je trainingen doelgerichter te gaan uitvoeren en om de progressie objectief op te volgen. Unlocked Sport Coaching biedt deze testen aan voor zowel lopers als fietsers.

ONTDEK MEER

UNLOCKED

Sportbegeleiding

Heb je een doel voor ogen? Je eerste 5km wedstrijd? Wil je in het algemeen wat fitter worden? Ben je al een ervaren sporter en wil je je eerste marathon lopen, of je eventueel eens wagen aan een triatlon? Ben je een wielerfanaat die graag eens de Ronde van Vlaanderen zou rijden? Maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Unlocked Sport Coaching begeleidt sporters in het behalen van hun doel. Iedere atleet krijgt een persoonlijke begeleiding, volledig op maat. Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt trainen, waardoor de begeleiding perfect combineerbaar is met werk- en gezinsleven.

ONTDEK MEER
Sportbegeleiding op maat

RECENSIES