Sportbegeleiding

Wat en hoe?

Heb je een doel voor ogen? Je eerste 5km wedstrijd? Wil je in het algemeen wat fitter worden? Ben je al een ervaren sporter en wil je je eerste marathon lopen, of je eventueel eens wagen aan een triatlon? Ben je een wielerfanaat die graag eens de Ronde van Vlaanderen zou rijden? Maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Unlocked Sport Coaching begeleidt sporters in het behalen van hun doel. Iedere atleet krijgt een persoonlijke begeleiding, volledig op maat. Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt trainen, waardoor de begeleiding perfect combineerbaar is met werk- en gezinsleven.

WAAROM?

Sporten is gezond! Maar enkel als je het juist doet. Het is bijzonder belangrijk om het lichaam de tijd te geven om zich aan te passen aan je sportieve levensstijl. Bovendien bestaat het leven vaak uit meer dan enkel en alleen sporten. Unlocked Sport Coaching zorgt ervoor dat je je beschikbare trainingsmomenten zo efficiënt mogelijk kan benutten, zodat je voldoende tijd overhoudt voor je werk- en gezinsleven. Door de wetenschappelijke onderbouwing van onze schema’s, zal je merken dat je vlot progressie maakt en de blessurelast veel lager zal liggen dan voordien.

Waarom sportbegeleiding fietsen en lopen
sportbegeleiding op maat voor triatlons en marathons

VOOR WIE?

Een persoonlijke begeleiding is voor atleten van ieder niveau bijzonder nuttig. Voor zowel mensen die op dit moment maximaal 2 minuten kunnen lopen, als voor mensen die al enkele marathons gelopen hebben, hebben wij een begeleiding die ze naar een hoger niveau zal tillen. Unlocked Sport Coaching kan je helpen met je algemene fitheid en het verliezen van kilo’s, alsook in het behalen van een specifiek doel zoals een eerste 5km of 10km loopwedstrijd. Voor de iets meer ervaren atleet bieden wij wetenschappelijk onderbouwde schema’s die ‘gepolariseerd’ zijn opgebouwd, wat wil zeggen dat we zowel op uithouding als op kracht gaan werken. Deze schema’s zijn beschikbaar voor lopers, fietsers, zwemmers en triatleten van elk niveau. Sta sterker aan de startlijn van je volgende wedstrijd, laat je begeleiden!

HOE?

Wij maken gebruik van het programma ‘Coachbox’. Coachbox vormt de brug tussen de coach en de atleet. Het is een bijzonder overzichtelijk programma waarin wij iedere week een schema opstellen, volledig op maat. De atleet kan na het uitvoeren van zijn training, zijn garmin/polar horloge automatisch laten synchroniseren met coachbox, zodat wij al de trainingsdata kunnen analyseren. Bovendien is er een handige chat-functie, waarbij de atleet telkens wat feedback kan geven over hoe de training verlopen is. Aan de hand van deze feedback en de trainingsdata, wordt het schema voor de volgende week opgesteld. Zo proberen wij samen met jou een goede balans te vinden tussen trainingsintensiteit, volume en uiteraard ook voldoende rust.

programma voor sportcoaching voorbereidingsschema marathon

PRIJS

Een persoonlijke sportbegeleiding zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom hanteren wij het bijzonder voordelig tarief van €34,5 per maand. De begeleiding wordt aangeboden in bundels van telkens 6 maand. Indien je ervoor kiest om je een volledig jaar te laten begeleiden, geniet je een gereduceerd tarief van €30 per maand. Bovendien ontvang je ook 20 euro korting op iedere inspanningstest van Unlocked Sport Coaching zolang je door ons begeleid wordt.

INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Laat kort even weten wat je doel is en wat voor niveau je nu hebt, dan zullen wij zo uitgebreid mogelijk uitleggen hoe we jou naar een hoger niveau kunnen tillen om je doel te behalen.

NEEM CONTACT OP